Content feed Comments Feed


Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, însoţit de o delegaţie a Bisericii Ortodoxe Române, va participa la funeraliile vrednicului de pomenire Patriarhul Pavle al Serbiei, care vor avea loc la Belgrad, în ziua de 19 noiembrie 2009.

În numele Sfântului Sinod, clerului şi credincioşilor Bisericii Ortodoxe Române, Patriarhul României va adresa un Mesaj de compasiune Sfântului Sinod, clerului şi credincioşilor Bisericii Ortodoxe Sârbe în urma trecerii la cele veşnice a Patriarhului Pavle.

După Sfânta Liturghie arhierească oficiată de la orele 7.30 în Catedrala patriarhală din Belgrad, cortegiul funerar se va deplasa în procesiune spre biserica Sf. Sava-Vracar din capitala Serbiei, unde, la orele 11.00, va fi săvârşită slujba de prohodire a celui de al 44-lea Patriarh al Bisericii Ortododoxe Sârbe, care va fi înmormântat la mănăstirea Sfântul Arhanghel Mihail din Rakovica, situată în apropierea Belgradului.

BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE

0 Responses to COMUNICAT DE PRESĂ: Preafericitul Părinte Patriarh Daniel va participa la funeraliile Patriarhului Pavle al Serbiei

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare