Content feed Comments Feed

Adunarea Tinerilor Creştini Ortodocşi din Mitropolia Moldovei şi Bucovinei

Publicat de Mihai (admin) sâmbătă, 16 iulie 2011

În perioada 28-31 iulie 2011, la Nemtisor, loc aflat în vecinătatea Mănăstirii Neamt si a Schitului Icoana Nouă, va avea loc o Adunare a Tinerilor Crestini Ortodocsi din Mitropolia Moldovei si Bucovinei, cu tema „Exercitii pentru descoperirea vocatiei“. La această întrunire vor participa 500 de tineri care vor ajunge la eveniment joi seara, 28 iulie a.c., când va debuta si programul propriu-zis cu vizionarea unui film artistic ce surprinde problemele cu care se confruntă tineretul astăzi.

Vineri dimineată, începând cu ora 7:30, tinerii vor participa la slujba Sfintei Liturghii ce va fi săvârsită de către Înaltpreasfintitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, iar de la ora 10:00 vor debuta o serie de discutii pe grupe. De la ora 17:00 vor avea loc activităti sportive, iar începând cu ora 20:00 va vorbi un invitat special.

Sâmbătă dimineată, începând cu ora 7:50, tinerii vor participa la rugaciunea de dimineata, dupa care vor merge in pelerinaj la Icoana Noua / Vovidenia / Pocrov. De la ora 21:00, acestia vor participa la un concert pe scena amenajata si la un foc de tabără.

Duminica începând cu ora 7:30, tinerii vor participa la slujba Sfintei Liturghii ce va fi săvârsită de către Înaltpreasfintitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, urmand ca mai apoi sa fie o sesiune de raportare. De la ora 14:00, acestia vor asculta un cuvânt al Înaltpreasfintitului Părinte Teofan, rostit la închiderea acestei adunări.

0 Responses to Adunarea Tinerilor Creştini Ortodocşi din Mitropolia Moldovei şi Bucovinei

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare