Content feed Comments Feed

Verigheta anti-infidelitate conjugală

Publicat de Mihai (admin) sâmbătă, 30 iunie 2012

Creştinii din Statele Unite au salutat o nouă invenţie care – spun ei – poate fi în măsură să limiteze proporţiile aberante şi îngrijorătoare ale infidelităţii în familiile americane.

Invenţia este cel puţin ciudată. Se numeşte „verighetă anti-înşelat” şi la exterior este o verighetă obişnuită, făcută din titan. Surpriza vine însă în interiorul verighetei, acolo unde este gravat în relief textul: Sunt căsătorit (I am married). Atunci când purtătorul verighetei doreşte să scoată verigheta, pe deget rămâne înscris textul, care în timp devine de neşters, ca un tatuaj. Atunci când persoana căsătorită doreşte să o scoată, mărturia rămâne pe deget.

Creatorul acestei verighete aminteşte despre cazurile notorii şi recente de înşelare conjugală din societatea americană şi spune că dacă ar fi existat acest inel, totul ar fi fost mult mai greu. Arnold Schwartzenegger, Bill Clinton sau Tiger Woods sunt doar câteva dintre vedetele care au uimit America prin infidelitatea lor conjugală.

Unul dintre predicatorii creştini din Statele Unite a spus însă: „Dacă ai nevoie de un inel pentru ca să-ţi spună mereu că eşti căsătorit, atunci cu siguranţă nu eşti cu adevărat”.

Verigheta vine cu o garanţie pe viaţă: „până când moartea ne va despărţi”.

Traducerea şi adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati

Sursa: www.christianpost.com

0 Responses to Verigheta anti-infidelitate conjugală

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare