Content feed Comments Feed

Post de televiziune al Bisericii Ortodoxe a Greciei

Publicat de Mihai (admin) joi, 19 iulie 2012

Conform informaţiilor obţinute de agenţia de ştiri Romfea.gr, colaborarea dintre Reţeaua de televiziune 4 din Grecia şi Biserica Ortodoxă a Eladei se va concretiza prin crearea unui post de televiziune.

Este vorba despre un „vis” al vrednicului de pomenire Arhiepiscop Hristodoulos al Atenei, care a dorit mult realizarea unui post de televiziune ortodox aparţinând Bisericii. Visul nu a putut fi realizat, din cauza costurilor ridicate ale proiectului.

Proiectul a fost reluat de actualul Arhiepiscop al Atenei, Preafericitul Ieronim, care a reuşit elaborarea unui cost mult mai redus pentru crearea unui asemenea post de televiziune. 4 mitropoliţi numiţi prin decizia Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe a Greciei se vor ocupa de ultimele detalii cu respectivul canal de televiziune.

Cei 4 ierarhi sunt Înaltpreasfinţiţii Theologus de Serres şi Nigritis, Ioil de Edessa, Pella şi Almopia, Barnabas de Neapolis şi Stavoupolis şi Hrisostom de Patras, care sunt optimişti şi consideră că ora pentru o televiziune a Bisericii Ortodoxe a sosit.

traducerea şi adaptarea: Pr. Ioan Valentin Istrati

Sursa: www.romfea.gr

0 Responses to Post de televiziune al Bisericii Ortodoxe a Greciei

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare