Content feed Comments Feed

Trupul mult pătimitor al bunului nostru Părinte Justin a fost adus la mănăstirea de călugări, prima sa ctitorie, fiind condus pe parcursul celor 3 km de părinții și maicile celor două mănăstiri, cât și de credincioșii ce au început să sosească la Petru Vodă. Să ne rugăm cu toții pentru sufletul iubitului nostru Părinte, să priveghem în această noapte după puterea fiecăruia. Într-adevăr avem un mare sfânt în România cea cerească!








VIDEO:


Prin aceeași boală (cancer) au trecut la cele veșnice Sfântul Nectarie din Eghina, vindecătorul de cancer, și Cuviosul Paisie Aghioritul.

Update APOLOGETICUM: Vă împărtășim minunea ce are loc pe trupul Părintelui: Încă din timpul nopții mai multe persoane, printre care și din corpul medical ce l-au îngrijit cu total devotament pe Părintele, au observat că din ochii Părintelui curg ca niște lacrimi cu bună mireasmă. La fel și pe obraji și pe mâini se vede lucind ca un ulei, mir cu mireasmă deosebită. E semn că bunul nostru Părinte vrea să ne mângâie și să ne întărească că este printre noi și va veghea mai cu osârdie la continuarea lucrării sale din mănăstiri și din locurile ce le-a ctitorit. Mulțumim, iubite Părinte, și pentru acest dar!



UPDATE 2: Jurnal TRINITAS TV:



Zecile de preoți ce s-au închinat Părintelui Justin au săvârșit și câte un trisaghion întru pomenirea  sfântului nostru Părinte. Unul dintre ele:



Trisaghion săvârșit de IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei:



Știre de la Antena 3 despre trecerea la Domnul a Părintelui Justin

3 Responses to Trupul părintelui Justin a fost adus la Mănăstirea Petru Vodă (foto + video)

  1. Anonim Says:
  2. Dumnezeu sa-l odihneasca ! si sa-l aseze in randul Sfintilor Martiri, pe dragul nostru Parinte IUSTIN, mare iubitor de neam si tara. Am pierdut un mare indrumator de suflete ,dar am castigat un mare rugator in ceruri

     
  3. Unknown Says:
  4. IN ciuda faptului ca Parintele Iustin a adormit el inca este si va ramane printre noi. De copil l-am cunoscut si i-am primit sfatul bun, o voi face in continuare. Nu l-am pierdut, conversati in rugaciune cu el si il veti simti langa voi. Oricat de mare ni se pare pierderea, s-a dus totusi sa se odihneasca dupa un chin atat de indelungat la dreapta Domnului pe care L-a slujit o viata intreaga.
    Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca!

     
  5. Unknown Says:
  6. DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA PE SFANTUL PARINTE!

     

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare