Content feed Comments Feed


traducere şi adaptare: Mihai-Alex Olteanu
sursa: http://www.pravoslavie.ru


Patriarhia Rusă a lansat oficial portalul Comisiei Patriarhale pe probleme de familie, protecția maternității și a copilăriei.

Site-ul http://pk-semya.ru conține următoarele secțiuni: știri, mica biserică, provocări, evenimente, referințe și altele.

Un meniu separat conține secțiunile:
  • linie de asistență telefonică la care oamenii pot apela în diverse situații dificile în viață;
  • baza de date de întrebări pe teme de familie, ale căror răspunsuri sunt date de clerici;
  • colecții audio și video și o bibliotecă pe probleme de familie;
Într-un mesaj video pentru vizitatorii portalului, președintele Comisiei Patriarhale , Protopopul Dimitrie Smirnov a spus: „Vreau să-i felicit pe toți cei care simpatizează cu renașterea adevăratei familii rusești, familie cu mulți copii. Am deschis un nou portal al Comisiei Patriarhale pentru protecția maternității și a copilăriei. În lumea modernă, în lumea de astăzi este imposibil de a promova idei dără tehnologii moderne, așa și noi, în spiritul timpului, am avut grijă să creăm un astfel de instrument.

Comisia Patriarhală pe probleme de familie, protecția maternității și a copilăriei a fost formată în conformitate cu decizia Sfântului Sinod în anul 2011, cu scopul de a dezvolta și de a pune în aplicare a complexul sistem de măsuri pentru depășirea crizei valorilor familiei în societate și pentru suport Biserica a familiei.

0 Responses to Patriarhia Rusă a lansat portalul pe probleme de familie, protecția maternității și a copilăriei

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare