Content feed Comments Feed

Priviti si zambiti: "Fratele lui Iisus" s-a vrut la Cotroceni!

Publicat de Mihai (admin) vineri, 30 octombrie 2009



13 temerari ar fi vrut sa se mute la Cotroceni pentru urmatorii cinci ani. Numai ca Biroul Electoral Central le-a barat calea catre fericire.

Fie pe motiv ca nu au avut numarul necesar de semnaturi, fie ca nu au avut varsta Constitutionala pentru a candida la Presedintie.

Pornind de la rationamentul simplu ca Dumnezeu tatal cand vrea sa schimbe lumea nu isi trimite parintii sau fratii pe Pamant, pentru ca nu are, cetateanul Lucian din Romania, fara adresa, tare si-ar mai fi dorit sa schimbe aceasta tarisoara. Ce il recomanda?

"Domnule presedinte al Biroului Electoral Central, ma numesc Lucian Lugoviceanu si sunt fiul cel mic al lui Dumnezeu. Si am si dovezi. Isus este fiul cel mare al familiei lui Dumnezeu Tatal, iar eu sunt fiul cel mic. Cand voi spune cum trebuie condusa Romania, toate tarile din lume ma vor copia. Accept si astept sa fiu interogat".

Acestea fiind spuse, cu tot harul mostenit omul n-a reusit sa stranga cele 200.000 de semnaturi de sustinere. Prin urmare, a fost respins.

Nedreptatit se simte si domnul Nicolae Boanca, un veritabil "inventator" dupa cum singur se prezinta in scrisoarea catre BEC. Nu stim cat de potrivit ar fi fost la Cotroceni, insa cu singuranta la transporturi mergea pentru ca le promitea romanilor calatoria de la Bucuresti la Brasov in 10 minute intr-un tub care functioneaza cu aer. Nu pare strain nici de agricultura, pentru ca:

"Eu am inventat plugul de care avem nevoie, functioneaza cu curent, ara in 24 de ore peste 500 de hectare; mai am o inventie, dintr-un hectar de pamant fac doua".

Sa moara de invidie latifundiarii din Pipera, nu alta.

Poetesa Maria Zetea cocheteaza si ea cu prima functie in stat. Are un mare atu:

"Detin cea mai mare proprietate intelectuala de pe acest Pamant. Am publicat peste 500.000 de exemplare si ma consider sustinuta de cititorii mei".

In calitate de presedinte al "Uniunii persoanelor care nu voteaza" domnul Cornel Cernoschi a neglijat tocmai lista cu sustinatori.

0 Responses to Priviti si zambiti: "Fratele lui Iisus" s-a vrut la Cotroceni!

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare