Content feed Comments Feed

Pavel Coruţ, agent de influenţă al Mossadului în România

Publicat de Mihai (admin) miercuri, 3 martie 2010





Putem argumenta cele scrise în titlu prin următoarele:

- Subiectul manifestă lipsă de discernământ referitor la cele duhovniceşti, necrezând în existenţa lui Dumnezeu, a ierahiei cereşti şi diavolilor. Aceasta îl face să caute explicaţii ştiinţifice atacurilor psihice la care a fost supus după publicarea primelor sale cărţi. Construind însă pe nisip, adică pe valori comune cu cele ale atacatorilor săi, a putut fi uşor controlat, manipulat, direcţionat.

- “Sarcina” sa: coagularea, controlul, direcţionarea şi epuizarea unui flux uman şi informaţional ce are valori naţionaliste şi creştine sănătoase. Neavând ceva solid de care să se sprijine, apelează la zeităţi dacice. Ştefan cel Mare era mistic. Brâncoveanu şi Mihai Viteazul, de asemenea.

- Subiectul manifestă o atitudine laudativă faţă de patimi ca fumatul, desfrâul, parţial faţă de băutură.

- Confuzie voită sau din neştiinţă între gândirea şi acţiunea mistică şi cea magică.

- Subiectul manifestă încredere nelimitată în spiritul omenesc, având o atitudine umanistă, punând omul în centrul universului.

- După război, mulţi viteji se-arată! Serviciile secrete româneşti au pierdut Revoluţia din 1989, deoarece aceasta le-a luat pe nepregătite. Tot ce au mai putut face a fost să-şi conserve reţelele de informatori, arhivele. Mare parte din ele s-au distrus sau au fost distruse. SERVICIILE SECRETE ROMÂNEŞTI NU ŞI-AU FĂCUT BINE TREABA! Pe vremea lui Ştefan cel Mare serviciile secrete moldoveneşti mergeau strună atât în ţară cât şi toate statele din jur, protejând interesele poporului şi domnitorului.

- Subiectul are o atitudine critică faţă de biserica ortodoxă. Afirmă că faţă de orice misticism. Cărţile sale critice la adresa Bibliei sunt pline de ridicol, argumentele aduse fiind puerile, ceea ce denotă mai mult decât ignoranţă: rea credinţă în aflarea adevărului.

- Rezultatul este o “diaree” verbală concretizată în peste o sută de cărţi. Cărţi de duzină deoarece Subiectul nu are putere în Cuvânt iar ca analist politic şi economic este mediocru.

- Atitudinea sa este similară cu cea a francmasoneriei române. Deşi se consideră liberă şi independentă este totuşi manipulată de Mossad. Pavel Coruţ este un Pinnochio!

- Sprijinul mediatic adus de Subiect lui Traian Băsescu prin analizele politice ce urmează ficţiunii din fiecare roman din seria Octogonul îl putem explica nu doar prin solidaritatea de breaslă (amândoi au fost marinari) ci prin ascultarea de acelaşi stăpân. Recenta “proorocie” a sa că Traian Băsescu va mai conduce România încă un mandat este de fapt un scenariu pregătit de Mossad şi CIA pentru a-şi conserva şi dezvolta interesele în regiune.

- Succesul de dragul succesului, pentru bogăţia materială, este altă capcană întinsă cititorilor săi. Tehnicile de auto-dezvoltare şi auto-hipnoză din ţările protestante nu duc decât la o spălare de creier şi la o golire sufletească a practicantului. O orientare spre creier, spre raţionalitate, spre imaginaţie, lăsând inima pradă patimilor. De-aici dezechilibrarea lor. Duc la o viaţă fără Dumnezeu. Adică la IAD!

0 Responses to Pavel Coruţ, agent de influenţă al Mossadului în România

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare