Content feed Comments Feed

Download film: Angel Side (Pridel Angela)

Publicat de Mihai (admin) sâmbătă, 19 septembrie 2009


S-au scris si in romana cateva comentarii bune despre acest film, practic s-a adus la cunostinta publicului inca un film de o calitate deosebita, dar mai ales un film ce inspira un real folos duhovnicesc.

Ei bine Angel Side (Pridel Angela) – este prin excelenta o munca exceptionala.

Tema aleasa – standardul ruso-sovietic, ce necesita o abordare deosebita si pe care o putem asezain prima linie alaturi de Pavel Loungin sau Andrei Tarkovski.

Din punct de vedere critic Angel Side (Pridel Angela), desi o lucrare de inceput, pe undeva firava, de debut, cu actor student in anul intai (spre exemplu)… impune mult, lasa totusi o impresie foarte mare. Deoarece pentru Nicholas Dreiden aceasta lucrare de debut deschide calea pentru viitoarele lucrari mare in domeniul cinematografiei… Va fi interesant sa vedem modul in care aceasta persoana va creste in mod creativ…Cu un numeros numar de idei si citate fundamentale, unele frumos inserate, chiar de la inceput filmul precizandu-ne… Si asa va rasplati fiecaruia dupa faptele sale… regizorul ne capteaza atentia transpunandu-ne in lumea duhovniceasca intr-un mod delicat.

Este imprensionanta concentrarea asupra vietii si modului de gandire al calugarilor, precum si actiunea intima, dar mai ales punerea accentului pe rugaciune.

In prim-plan: manifestarea exterioara dar si intima a vietii spirituale, a vietii duhovnicesti, acest lucru constituind si tema centrala.

Ar putea fi numit pe buna dreptate un documentar, prin detaliile oferite, prin arta de a prezenta viata de manastire, dar si mentalitatea calugarilor.
Firul epic este simplu si in mod paradoxal atat de complex.

O fila din istoria relatiilor sovieto-finlandeze. O tentativa de asasinat esuata a generalului Mannerheim.

Anul 1924. Rusia Sovietica. Tinarul comisar Maxim (Alexei Morozov) care este trimis la manastire cu scopul unui asasinat, cu scopul de a elimina un inalt oficial de rang din Finlanda va intra in manastire ca un incepator, Maxim descoperind astfel un alt sens al vietii, misiunea lui devenind de acum una strict personala: o calatorie duhovniceasca de pocainta pentru greselile sale.


(cu subtitrare in engleza)

Trailer Pridel Angela

6 Responses to Download film: Angel Side (Pridel Angela)

  1. Anonim Says:
  2. Am incercat sa iau filmul dar linkul de descarcare nu mai este valabil :(
    Nu-l mai poti uploada inca o data si sa pui linkul nou in locul celui vechi? Te rog frumos!

    Doamne ajuta!
    Numai bine

     
  3. Anonim Says:
  4. Am gasit filmul in alta parte, poti sa stergi comentariul. Multumesc frumos!

     
  5. Anonim Says:
  6. subtitrare in romana ati gasit ?

     
  7. Anonim Says:
  8. Va rog sa imi spuneti si mie de unde pot downloada acest film. Unde in alta parte l-ati gasit.
    Multumesc, Augustin

     
  9. Anonim Says:
  10. Anonim, intra te rog pe oDC sau StrongDC si introdu hubul asta la quick connect(din meniul "file"): ortodox.redirectme.net
    Trebuie sa il gasesti la macar la un user... Daca nu ai reusit te rog sa ma anunti si vedem noi cum facem.

    Doamne ajuta!
    PS: daca nu gasesti subtitrarea in romana, o poti lua de aici: http://go2.wordpress.com/?id=725X1342&site=cristianstavriu.wordpress.com&url=http%3A%2F%2Fdl.transfer.ro%2FTransfer_ro-a74d12fb8e116c.zip

     
  11. Anonim Says:
  12. Va rog sa imi spuneti si mie de unde pot downloada acest film si subtitrarea in limba romana. Nu merge nici un link.
    Multumesc, Tomitza

     

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare