Content feed Comments Feed

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a ajuns aseară la Mănăstirea Durău

Publicat de Mihai (admin) joi, 10 septembrie 2009


Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a ajuns aseară la Mănăstirea Durău, informează Radio TRINITAS. Preafericirea Sa a sosit la acest aşezământ monahal însoţit de Înaltpreasfinţitul Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, şi de Preasfinţitul Calinic, Episcopul Argeşului şi Muscelului.

După momentul întâmpinării Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe Române a fost oficiată o slujba de Te Deum în biserica Mănăstirii Durău. La finalul slujbei, Preafericitul Părinte Daniel a rostit un cuvânt în care şi-a exprimat bucuria de a reveni în mijlocul acestei obşti monahale ce are o intense activitate misionară. La rândul său, maica stareţă Raisia a adresat un cuvânt de bun venit Preafericitului Părinte Daniel. Preafericitul Părinte Daniel a oferit Mănăstirii Durău o cruce de binecuvântare şi câteva cărţi şi albume apărute sub egida Patriarhiei Române.

În cursul zilei de astăzi Patriarhul României, împreună cu Înaltpreasfinţitul Teofan şi Preasfinţitul Calinic al Argeşului şi Muscelului vor sfinţi corpul B al Casei pelerinului de la Centrul cultural-pastoral „Sfântul Cuvios Daniil Sihastru” de la Mănăstirea Durău.

0 Responses to Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a ajuns aseară la Mănăstirea Durău

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare