Content feed Comments Feed

IPS Serafim a conferenţiat la Iaşi

Publicat de Mihai (admin) miercuri, 17 martie 2010

La Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi a avut loc aseară conferinţa cu titlul "Dragostea care acoperă mulţime de păcate", susţinută de Înalt Preasfinţitul Părinte Serafim, Arhiepiscopul Ortodox Român al Germaniei, Austriei şi Luxemburgului şi Mitropolitul Ortodox Român al Germaniei, Europei Centrale şi de Nord. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români (ASCOR), filiala Iaşi, fiind moderat de Constantin Pavel, preşedintele tinerilor ascoreni din Iaşi. "Înalt Preasfinţia Sa a făcut o mărturie a misiunii din Occident, încurajându-i pe tineri la iubire, pentru că astfel vor găsi răspuns la întrebările pe care le au. De asemenea, IPS Părinte Mitropolit a vorbit despre dragoste ca mod de îndumnezeire, dar şi despre inimă ca sălaş al dragostei şi despre curăţirea acesteia", a declarat Silviu Cluci, coordonatorul Departamentului Credinţă-cultură din cadrul ASCOR Iaşi. În ediţia de mâine a "Ziarului Lumina" vom reveni cu un material mai amplu de la conferinţă.

În această dimineaţă, IPS Serafim a oficiat slujba Sfintei Liturghii a Darurilor mai înainte sfinţite în Paraclisul Facultăţii de Teologie Ortodoxă "Dumitru Stăniloae" din Iaşi.

În această seară IPS Serafim împreuna cu IPS Teofan vor săvarși Denia Canonului cel Mare în Catedrala Mitropolitană din Iași!

0 Responses to IPS Serafim a conferenţiat la Iaşi

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare