Content feed Comments Feed

Mos Nicolae

Publicat de Mihai (admin) duminică, 5 decembrie 2010

V-ati pregătit ghetutele inimii? În noaptea asta, șșșșt! împodobită atât de frumos cu un cer înstelat si cu o minune de zăpadă, vine tiptil un Mos, de multi nebăgat in seamă, nestiut de nimeni... E Sfântul celor tristi, al celor singuri, al celor in suferintă, al celor săraci. E Sfântul Nicolae care vine să strecoare nevăzut în ghetutele inimilor voastre după nevoile fiecăruia: Bucurie celor tristi, Consolare celor singuri, celor în suferintă Mângâiere si Alinare, Sigurantă celor nesiguri, Liniste si Pace celor nelinistiti, celor nedreptătiti Îndreptătire, celor săraci Daruri. Tuturor el aduce DARURI poate materiale (dacă sunt si care sunt spre folosul sufletului lor), dar cu sigurantă imateriale, DUHOVNICESTI: daruri de Credintă si Nădejde, de Resemnare, Liniste si Pace, de Sănătate si Seninătate, daruri de IUBIRE... din iubire cu iubire.

Voi v-ati pregătit ghetutele? Inima voastra ce zice? I-ati ascultat bătăile? Bate curat? Bate si pentru alte inimi, nu doar pentru sine!

Atunci, stati bine cu inima. De fapt, niciodată nu e destul. Mai lustruiti putin ghetutele înainte de culcare printr-un gând bun, o rugăciune de multumire, o colindă de Crăciun si nu uitati să aprindeti si candela Iubirii ca sa dormiti bine...

Gata! Acum e Lumină. Puteti răsufla usurati! Sfântului Nicolae nu o să-i vină greu să vă găsească ghetutele.

Somn usor!

Bucurie sfântă!

0 Responses to Mos Nicolae

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare