Content feed Comments Feed


A III-a ediţie a „Adunării Tinerilor Creştini Ortodocşi din Mitropolia Moldovei şi Bucovinei”, de la Nemţişor, a ajuns, astăzi, 29 iulie 2012, la final.

În ultima zi a întâlnirii, în mijlocul tinerilor s-a aflat Mitropolitul Ortodox Român al Germaniei, Europei Centrale şi de Nord, Înaltpreasfinţitul Părinte Serafim, care le-a vorbit despre rugăciune şi responsabilitate.

'La final, am avut o sesiune de impresii în cadrul căreia majoritatea participanţilor şi-au exprimat dorinţa de a mai participa şi la anul la această tabără. În fiecare zi am avut slujbă arhierească, a fost organizat şi un pelerinaj. Înaltpreasfinţitul Părinte Serafim a vorbit despre rugăciune şi despre modul cum ea trebuie făcută', a declarat pentru Radio TRINITAS, părintele protosinghel Nicodim Petre, Coordonatorul compartimentului Asociaţii de tineret din cadrul Sectorului de misiune al Arhiepiscopiei Iaşilor.

La tabăra din acest an, de la Nemţişor, au participat tineri din judeţele Moldovei, din Dobrogea, Basarabia, Ucraina şi Franţa.

0 Responses to Adunarea Tinerilor Creştini Ortodocşi din Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, la final

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare