Content feed Comments Feed

Televiziunea Patriarhiei Române are o nouă grilă de programe

Publicat de Mihai (admin) miercuri, 7 octombrie 2009

TRINITAS TV, postul de televiziune al Patriarhiei Române, oferă telespectatorilor un nouă grilă de programe. Începând de astăzi, Jurnalul Trinitas are trei ediţii: la ora 8, dimineaţa şi la orele 18 şi 22, în fiecare seară. Emisiunea „Biserica Azi” va avea o durată de 60 de minute, principala dezbatere a serii urmând să se desfăşoare în intervalul orar 21 – 22.

Emisiunea dedicată activităţilor social-filantropice ale Patriarhiei Române, „Lumina faptelor bune”, va începe la ora 19. Documentarul „Calea credinţei” are un nou format. Cu o durată de 15 minute, emisiunea pe teme de liturgică şi viaţă practică a Bisericii va avea prima difuzare la ora 20 şi 5 minute.

De asemenea, alături de transmisiunile directe ale Sfintei Liturghii şi Vecerniei, în fiecare zi, începând cu ora 9, respectiv ora 16, postul de televiziune al Patriarhiei Române, va difuza noaptea şi dimineaţa slujbele paraclisului şi acatistului unor sfinţi importanţi ai Bisericii noastre, de la ora 1.30, respectiv la ora 6.00

În noua grilă a Trinitas TV se regăsesc emisiuni noi medicale, cu sfaturi practice, videoclipuri muzicale, programe dedicate copiilor şi filme documentare realizate la biserici şi mănăstiri din ţară.

Televiziunea TRINITAS TV a fost înfiinţată în octombrie 2007, la iniţiativa şi cu implicarea directă a Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul României. Este una dintre cele cinci componente ale Centrului de Presă „Basilica”, alături de radio TRINITAS, publicaţiile „Lumina”, Agenţia de Ştiri „Basilica” şi Biroul de Presă.

0 Responses to Televiziunea Patriarhiei Române are o nouă grilă de programe

Trimiteți un comentariu

Vizitați și „Atelier de familie”

ICOANA ZILEI:

Calendar Creștin Ortodox (Doxologia)

Postări populare